
Οίνος ερυθρός Συράχ 100%
Αμέσως μετά την διαδικασία του τρύγου, και τον διαχωρισμό των σταφυλιών ανάμεσα σε ρόγες και βόστρυχες, (αποβοστρύχωση, αφαίρεση από τα κοτσάνια) γίνετε οινοποίηση του σταφυλοπολτού με ελεγχόμενη θερμοκρασία σε ιδική δεξαμενή οινοποίησης. Έτσι παράγουμε έναν οίνο με έντονο ερυθρό χρώμα που παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια μέχρι την ωρίμανση και στην συνέχεα εμφιαλώνετε.
Έντονο μπουκέτο αρωμάτων κόκκινων φρούτων, με ισορροπημένες τανίνες και φρουτώδες γεύση.
Ιδανική απόλαυση στους 16 – 18º C.

Κατηγορία
Βιολογικός – Βιοδυναμικός οίνος

Ποικιλία
Ποικιλιακός Οίνος

Αμπελώνας περιοχής
Άρμα δήμου Τανάγρας

Ιδανική Aπόλαυση
16– 18º C.